"Актуальнае інтэрв'ю" з Антонам Каленікам глядзіце сёння ўвечар

31 января 2018

Ён мае намер заваяваць для Беларусі першую зорку Мішлен і ўпэўнена ідзе да сваёй мэты. Ён вучыўся ў наймацнейшых кулінарных майстроў Італіі і Францыі, каб вярнуцца ў Мінск і гатаваць на радзіме. Беларускі шэф-повар Антон Каленік увайшоў у топ-200 лепшых повараў свету. Ствараць кулінарныя шэдэўры ён аддае перавагу выключна на адкрытай кухні - на вачах у наведвальнікаў рэстарана. Так, ці добры на смак філе-міньён з беларускай ялавічыны? І ці можна адрозніць фуагра made in Belarus ад французскай? Такім чынам, "Актуальнае інтэрв'ю" з тытулаваным шэф-поварам, аўтарам кулінарных кніг Антонам Каленікам глядзіце сёння адразу пасля "Панарамы".