Гаворачы пра харчовую бяспеку, мы часцей за ўсё распавядаем пра такія сферы нашага АПК, як мяса-малочная вытворчасць, раслінаводства, садаводства. Але між тым прыкметна развіваецца і аквакультура. Гэтай восенню чакаем толькі ад рыбгасаў краіны больш за 10 тысяч тон рыбы: ад карпа і таўсталобіка да фарэлі і сома.
Адны з самых клёвых месцаў індустрыяльнага рыбоводства - Брэсцкая і Мінская вобласці. У цэнтральным рэгіёне, напрыклад, новыя трэнды задае рыбакамбінат з Любані. Сярод мясцовых навінак нават рыбныя пельмені.
Пра разнастайнасць рыбнай палітры аграпрамысловага комплексу - Аляксей Кандраценка (відэа).