13 тысяч тон бульбы, амаль 17 тысяч тон гародніны і 4 тысячы тон яблыкаў - такую колькасць на зіму плануюць назапасіць у найбуйнейшым сховішчы сталіцы. З 15 верасня з усіх абласцей краіны вытворцы пачалі звозіць сюды ўраджай новага сезона. Усю прадукцыю найперш сартуюць, затым размяркоўваюць па камерах захоўвання. Кожнаму віду свой тэмпературны рэжым і вільготнасць.
Гародніну і садавіну ў прадпрыемства "Партызанскае" набываюць арганізацыі бюджэтнай сферы, прадпрыемствы грамадскага харчавання і гандлю.
Стабфонды сталіцы папаўняюцца: 13 тысяч тон бульбы, 17 тысяч тон гародніны, 4 тысячы тон яблыкаў
27 сентября 2019