Спецыяльны рэпартаж "Смачна есці" глядзіце сёння на "Беларусь 1"

3 марта 2016

Усё большую цікавасць прыцягвае гастранамічны турызм. Рыбны рынак Цукідзі ў Токіа, Фестываль вустрыц у Ірландыі, Актоўбэрфэст у Германіі. На кулінарнай карце Беларусі таксама ёсць свае славутасці. Толькі ў Глыбоцкім раёне можна пакаштаваць "жывы" хлеб. Пячы бліны на яловай калодзе навучаць у вёсцы Радзюкі, а ў Лядах - надараць яблыневай галінкай з "рагатага" каравая. У падарожжа "з густам" запрашаюць карэспандэнты Агенцтва тэленавін. Спецыяльны рэпартаж "Смачна есці" глядзіце сёння на "Беларусь 1".