Аб галоўных крытэрыях харчовай бяспекі ў лічбах і фактах

3 июля 2020
За гады незалежнасці аб'ём прамысловай вытворчасці ў Беларусі вырас у 9 разоў. Сектар АПК таксама актыўна ўкладваецца ў агульны кошык. Па такіх прадуктах, як яйкі, мяса, малако, узровень самазабеспячэння прыкладна ўдвая перавышае патрэбнасць. Ёсць не толькі што прадаваць, а і дзе. Лік вялікіх і маленькіх магазінаў павялічыўся больш чым у 2 разы. 

Сёння пры адкрытых межах і высокай канкурэнцыі прадуктаў харчавання звонку  важная абарона свайго ўнутранага рынку, беларускага вытворцы і захаванне коштавай стабільнасці. Аб галоўных крытэрыях харчовай бяспекі ў лічбах і фактах Святлана Лук'янюк (відэа).