Пакуль агонь працягвае падарожнічаць, здзіўляць гатовы пекары. Да сустрэчы ўдзельнікаў II Еўрапейскіх гульняў тэхнолагі сталічных хлебазаводаў распрацавалі звыш дзесяці новых рэцэптур выпечкі: храбусткія круасаны, здаровыя пірожныя без дабавак і фарбавальнікаў. Па правілах, усе вырабы павінны быць у індывідуальнай упакоўцы і важыць не больш за 50 грамаў. Таксама ў чэрвені спецыялісты запускаюць у вытворчасць новую лінейку безглютэнавага хлеба. Для яго выпякання неабходна ізаляванае памяшканне з асобным рабочым інструментам і брыгадай пекараў.
Акрамя спецыялізаванай выпечкі, для спартыўных дэлегацый сталічныя хлебазаводы ўжо запусцілі і выпуск брэндаванай прадукцыі. З лагатыпам II Еўрапейскіх гульняў на прылаўках ужо можна ўбачыць пернікі, тарты, эклеры, пячэнне, сушкі і сухарыкі.