Кафэ і рэстараны спаборнічаюць у гатаванні спецыяльных страў. Гэта своеасаблівая генеральная рэпетыцыя перад Новым годам і чэмпіянатам свету па хакеі ў Мінску.
Аляксей Кандраценка ацаніў на смак, чым нашы кухары будуць здзіўляць мінчан і гасцей сталіцы зусім хутка.
Суботнюю раніцу сям'я Пракапенка любіць праводзіць у кафэ. Трэцякласнік Мікіта, хоць і любіць матуліну ежу, але ад прысмакаў не адмаўляецца.
Сокі, кактэйлі, тарты і пірожныя. Такая разнастайнасць прыцягвае не толькі юных наведвальнікаў, але і іх бацькоў.
Побач з дзіцячым - кафэ для ўсёй сям'і. У лепшых беларускіх традыцыях. Каларытны інтэр'ер і рознакаларыйная ежа. Абноўлены аб'ект грамадскага харчавання адкрыўся пасля маштабнай рэканструкцыі вуліцы Ташкенцкай і сталічнага заапарка.
Месцазнаходжанне новага кафэ зручнае не толькі для наведвальнікаў заапарка, але і для аматараў спорту - не так далёка Чыжоўка-Арэна. Так што першая маштабная дэгустацыя пасля Новага года прыйдзецца на чэмпіянат свету па хакеі ў сталіцы ў маі 2014 года.
Пакуль мінскія кафэ спаборнічаюць паміж сабой не толькі якасцю, але і асартыментам.
Дарэчы, свабодных месцаў у мінскіх рэстаранах для тых, хто адзначае Новы год менавіта там, амаль не засталося. Тым жа, хто паспеў заказаць, святочная ноч будзе каштаваць ад 500 тысяч да 2 мільёнаў рублёў.