Надзея Сербіненка сачыла за падрыхтоўкай.
За 10 гадоў працы поварам Аляксандр добра вывучыў, што патрэбна гасцям рэстарана ў святочныя дні. Таму спецыяльна да 3-га ліпеня ён прапануе мінчанам і гасцям сталіцы бульбяны пірог. Ён заўсёды падабаецца аматарам беларускай кухні.
А ў гэтым рэстаране да Дня Незалежнасці падрыхтаваліся загадзя. Распрацавалі спецыяльнае меню і нават прыдумалі акцыю для ветэранаў, якіх, дарэчы, шчыра запрашаюць.
Сёлета аб'екты выязнога гандлю будуць працаваць не толькі ў цэнтры, але і ў аддаленых раёнах сталіцы. Усяго ў святочным абслугоўванні будзе задзейнічана больш за 500 профільных арганізацый. Адкрытыя летнія кафэ з вялікай колькасцю пасадачных месцаў - трэнд летняга гандлю.
Марыя прызнаецца, што знаходзіцца ў перманентнай барацьбе з лішняй вагой. Таму аэробіка і бегавая дарожка - яе верныя спадарожнікі.
Разам з мінчанамі да Дня Незалежнасці зараз рыхтуецца і сталічны гандаль. Гэтая пляцоўка ля Палаца спорту па традыцыі пераўтворыцца ў велізарны кірмаш. На плошчы ў 13 тысяч квадратных метраў разгорнуцца гандлёвыя рады, а на сцэне нон-стоп будуць выступаць кавер-бэнды і харэаграфічныя калектывы.
Да Дня Незалежнасці сталічныя прадпрыемствы гандлю і грамадскага харчавання узброены вопытам паспяховай работы ў дні чэмпіянату свету па хакеі. Таму сёлетні Дзень Незалежнасці абяцае быць самым добра арганізаваным за ўсю гісторыю.