Грамадства

Спампаваць

20 Сакавіка 2017 18:40

У Мінску выбралі лепшага самелье гарбаты

Удзельнікі чэмпіянату паказалі, як правільна заварваць і падаваць напой. Асаблівых навыкаў патрабуе і так званая міксакалогія - гэта змешванне розных відаў гарбаты: ад белай да пуэру. Двухдзённы фэст аб'яднаў прафесійных майстроў і аматараў гарачага напою. А для наведвальнікаў правялі дэгустацыі і майстар-класы.

У Мінску гарбатны чэмпіянат ладзяць ужо трэці год. Ён аб'ядноўвае самелье з 20-ці краін - Латвіі, Грузіі, Турцыі, Украіны і іншых.

 

Iншыя навіны

Беларусь отмечает День молодежи Беларусь адзначае Дзень моладзі Belarus observes Youth Day 25.06.2017 09:04 / Грамадства Беларусь адзначае Дзень моладзі
Первый масштабный прогон в Минске Першы маштабны прагон у Мінску 24.06.2017 21:01 / Грамадства Першы маштабны прагон у Мінску