Грамадства

Спампаваць

20 Сакавіка 2017 18:40

У Мінску выбралі лепшага самелье гарбаты

Удзельнікі чэмпіянату паказалі, як правільна заварваць і падаваць напой. Асаблівых навыкаў патрабуе і так званая міксакалогія - гэта змешванне розных відаў гарбаты: ад белай да пуэру. Двухдзённы фэст аб'яднаў прафесійных майстроў і аматараў гарачага напою. А для наведвальнікаў правялі дэгустацыі і майстар-класы.

У Мінску гарбатны чэмпіянат ладзяць ужо трэці год. Ён аб'ядноўвае самелье з 20-ці краін - Латвіі, Грузіі, Турцыі, Украіны і іншых.

 

Iншыя навіны

Мотосезон 2017  официально стартовал Мотасезон 2017  афіцыйна стартаваў 30.04.2017 15:01 / Грамадства Мотасезон 2017 афіцыйна стартаваў
Сегодня в 21:00  "Главный эфир" Сёння ў 21:00  "Галоўны эфір" 30.04.2017 09:06 / Грамадства Сёння ў 21:00 "Галоўны эфір"